Related Posts Plugin for Blogger...

2015/09/29

Tabac Turc - Türk Pipo Tütünü



İçerik: Yayladağ, Bitlis, İzmir, Adıyaman
Blend Tipi: Oriental
Kesim: Flake
Sertlik: Orta üstü
Aroma katkısı: çok az
Lezzet: Orta
Oda Notu: Kötü
Tavsiye: ****


İçeriğinde her ne kadar Cavendish %2, Erik %6, ve Rom %3, Meyan Balı %2, Keçiboynuzu %0.5 İncir Özü %0.5 Bal %2 yazsada bu üründe sade tütün tadından başka birşey almanız mümkün değil.

------------------------------------

Alguhan Aksar'ın yorumu:

Her zaman baş tacımız olan bu tütün yıllardır Türk pipo içicisini tütünsüz bırakmadı. Reçetesi neredeyse asırlık. Bu tütünün piyasaya hazırlandığı tütün fabrikası İzmir Menemen'de. Her yolum düştüğünde uğruyorum. Üretim ve paketlenme aşamalarına tanık oldum. Misafirperver işletme çalışanlarına buradan bir kez daha teşekkürler.

TPT flakeleri koyu renkli. Her ne kadar amatörce paketlenmiş izlenimini verse de paketlerin içeriği gerçek tütün meraklılarına bol sürpriz sunacak cinsten. Umarım bu paket probleminin önüne kısa zamanda geçerler. Türk tütünün yağlı, egzotik, tatlı ve baharatlı lezzetlerini tam manasıyla taşıyan bu ürün, müptelalarının çok hoşuna giden keçiboynuzu aromasına da sahip. Tütünün uygun sürelerle havalandırılması bu aromanın ve diğer lezzetlerin dengelenmesine yardımcı oluyor.

Yavaş yanarak uzun ve serin bir içim sunan bu tütün beyaz ve tertemiz bir kül bırakır haznede.
Oda kokusuna özen gösteren pipo içicileri bu tütüne dikkat etmeli. Eğer günün son içimini bununla yapıyorsanız eşiniz sizden kanapede yatmanızı isteyebilir :)



Paylaş:

0 yorumları oku:

Yorum Gönder

Pipo Sohbetleri Kitabı

Pipo Sohbetleri Kitabı
Yunus Bakihan Çamurdan

Satılık Pipolar

Yorumları Facebooktan takip et


Yorumlanan ürün sayısı toplam: 290
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...